Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Türkiye Kent Kooperatifleri Merkez Birliği - Yönetim Kurulu

Yönetim Kurulu

There are no translations available.

 

 

 


H. Mehmet AKSOY
Genel Başkan
Eryaman-Koop

1953 yılında Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde doğdu. Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Fransızca Bölümü’nü 1978 yılında bitirdi. İş hayatına 1974 yılında İmar ve İskan Bakanlığı Yapı Malzemeleri Genel Müdürlüğü’nde başladı, daha sonra Deprem Araştırma Enstitüsü’nde çalıştı. 1979 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı oldu. 1986 yılında Kent-Koop. bünyesinde bulunan Kent Beton Hazır Beton Fabrikası’nda İdari ve Mali İşler Müdürlüğü yaptı.
İş hayatından sonra 1989-1994 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerini yürüttü. 1991 yılında S.S. Eryaman Güzelkent Konut Üretim Yapı Kooperatifleri Birliği’ni kurdu. Kuruluşundan bugüne Birliğin Genel Başkanlık görevini sürdürmektedir. Birlik Başkanlığı süresince önce 3500 konutluk Eryaman Güzelkent Projesini, daha sonra 2632 konutluk Eryaman Evleri Projesini başarıyla tamamladı. Aynı zamanda, 1992 yılından beri TÜRKKENT’in önce Denetim Kurulu üyeliği, sonra da Yönetim Kurulu üyeliği ve 2003 yılından bugüne Genel Başkanlık görevini sürdürmektedir. Kendisi Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Yönetim Kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

 

 

 

Serpil AYDOĞUŞ

Genel Başkan Danışmanı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Recep ALTIPARMAK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Şekip DİNÇER
Genel Başkan Yardımcısı
Ant-Koop

1945 Yılında Afyon İli Başmakçı ilçesinde doğdu. İstanbul Çapa Yüksek Öğretmen  Okulu ve Eğitim Enstitüsü’nü bitirdi. Yurdun çeşitli illerinde Matematik Öğretmenliği ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 1992 yılında CHP Antalya Kurucu Meclis Üyeliği, CHP Antalya Kurultay Delegesi, Antalya Kepez Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği, TOBB Konsey Üyeliği,  Antalya Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyeliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, ANTALYA Yeni Yerleşmeler Konut Yapı Kooperatifleri Birliği (ANTKOOP) Genel Başkanlığı ve TÜRKKENT Genel Başkan Yardımcılığı görevlerine devam etmektedir. Ayrıca, Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı (ANTÇEV) kurucu üyeliği, Antalya Atatürkçü Düşünce Derneği ve Antalya Tabiatı Koruma Derneği üyelikleri bulunmaktadır.  1979 yılından bu güne kadar ANTKOOP tarafından, 3632 konutluk 15.000 kişinin yaşadığı, sosyal ve teknik altyapısı ile bir yerleşim alanı kurulmuş, Masa Dağı’nda 1050 konutluk proje tamamlanmış, 300 konutluk ANTKOOP Çiftlik Evleri Projesi de tamamlanma aşamasına getirilmiştir. Evli ve iki doktor çocuk babasıdır.   

 

 

 

 

 A. Refik AYDIN

 

 

 

 

Nazım ÇUHALI
Üye
YEŞİL KENT-KOOP

1944 yılında Kars’ta doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kars’ta yaptı. 1965 yılında öğretmen okulu fark derslerini vererek öğretmenliğe atandı. 1985 yılında Eskişehir Eğitim ön lisans ve lisans eğitimini tamamladı. 1979-1992 yılları arasında İstanbul-Bahçelievler de müteahhitlik yaptı. 1993 yılında kooperatifçiliğe başladı. Yeşilkent Konut Yapı Kooperatifleri Birliğinde uzun yıllar Genel Sekreterlik ve İhale Komisyon Başkanlığı yaptı. Yeşilkent projesinde başından beri, 3200 konutun tüm altyapısı ve üstyapısı ile tamamlanarak, oturuma açılmasında büyük katkısı oldu.


Sosyal yaşamında; öğretmenliği döneminde aktif sendika ve dernek faaliyetlerinde bulundu, emekliliğinden sonra C.H.P.’sinin her kademesinde faal olarak çalıştı. Halen bir kooperatifin başkanlığını, Yeşilkent Konut Yapı Kooperatifleri Birliğinin Genel Başkan Yardımcılığını ve Türkiye Kent Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

 

Web İstatistikleri

Bugün3
Dün61
Hafta214
Ay881
Tümü147242

(C) Arne